UNESCO Uluslararası Eğitim Direktörü Dr. Mmantsetsa Marope Atlas Üniversitesi’nde

Türkiye’de eğitime yeni bir bakış açısı getirme hedefiyle bu yıl ilk öğrencilerini kabul edecek olan Atlas Üniversitesi, yeni eğitim öğretim yılı öncesi UNESCO Uluslararası Eğitim Direktörü Dr. Mmantsetsa Marope ile Türkiye’de ve dünyada üniversitelerin geleceğini masaya yatırdı.

Atlas Üniversitesi’nin Vadi İstanbul Kampüsü’nde Atlas Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Yusuf Elgörmüş, Atlas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Batuhan Özay, bölüm başkanları ve eğitim kadrosuyla gerçekleştirilen toplantıda Atlas Üniversitesi’nin proje tabanlı hibrit eğitim sistemi ve modern teknoloji ile donatılmış kampüsü hakkında bilgiler alan Dr. Mmantsetsa Marope, yeni teknolojik yaklaşımlarla yeni eğitim süreci, globalleşen dünyada geçer meslekler, eğitim yaklaşımları ve küresel salgın sürecinin tüm dünyada eğitim sistemini nasıl etkilediği konusunda da merak edilenleri yanıtladı.

TurkishEnglish