2020-2021 Akademik Yılı Eğitim Yöntemine İlişkin Duyuru

Değerli Öğrencilerimiz,

Seçkin akademik kadromuzla, Atlas Vadi Kampüs’te gerek altyapımız gerekse eğitim uygulamalarını her türlü metotlarla destekleyecek teknik donanımımızla hazırız.

Atlas Üniversitesi olarak, bir yandan içerisinden geçtiğimiz bu zorlu pandemi sürecinin bir an önce sona ermesini ve normal hayata dönme isteğini içimizde taşırken, diğer taraftan bu süreçte Atlas Vadi Kampüs’ün sizlere sunabileceği imkanları bilmenizi isteriz.

Amfileri, derslikleri, sıraları özlediğinizi biliyoruz.

Yüksek Öğretim Kurulunun ve İl Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı/alacağı kararlar doğrultusunda tüm tedbirleri alarak, altyapımız ve teknik imkanlarımızla bu süreçte sizleri şanslı hissettirecek uygulamalarla Atlas Hibrit eğitim modelimizi hayata geçireceğiz. Mevcut şartlar göz önünde bulundurularak kampüste, dersliklerimizde veya uzaktan erişimle kendi sınıfınızın derslerini eş zamanlı olarak takip edebileceğiniz sistem alt yapısını oluşturduk.

Bölüm / program bazında detaylı ders programları ve uygulama yöntemleri, öğrenci bilgi sistemi üzerinden takip edilecek olup, 2020-2021 akademik yılında, COVID-19 küresel salgını nedeniyle olabilecek değişikliklere göre yapılacak güncellemeler gerek danışmanlarınız gerekse öğrenci bilgi sistemi vasıtasıyla sizlerle paylaşılacaktır.

Üniversitemiz, kuruluş felsefesi gereği, bilimin gücünü, hakkaniyetin ve liyakatin izinde kalarak insana verdiği değeri ve akademik onuru daima muhafaza edecektir. Eğitim hayatınız süresince Öğrenci Kimliğinizi ve mezuniyetiniz sonrasında Atlas Üniversitesi Diplomasını gururla taşıyacaksınız.

Yükseköğretime attığınız bu ilk adımda başarınızı tebrik ediyoruz.

Sizlerle daha güçlüyüz.

TurkishEnglish