Exclusive Webinar: The Start of a new Future

Yeni Bir Geleceğin Başlangıcı: 2020 ABD Başkanlık Seçimleri Işığında Uluslararası İlişkiler

İstanbul Atlas Üniversitesi Atlas Global Researchand Development Institute organizasyonu ile Amerika seçimleri değerlendiriliyor.

Son yıllarda dünyayı kökten değiştiren pek çok gelişme yaşanmakta. Suç duyuruları, soruşturmalar, dış politikadaki değişimler ve hala sürmekte olan küresel bir salgınla birlikte önümüzdeki yakın dönemde insanları nelerin beklediğine dair akıllarda birçok soru oluştu. Bu belirsizlikleri ve Amerika seçimlerinin de uluslararası diplomasiye olan etkilerini farklı bakış açılarıyla değerlendirmek üzere, İstanbul Atlas Üniversitesi Atlas GRAD Enstitüsü tarafından düzenlenen webinar’da değerlendirilecek. Moderatörlüğünü İstanbul Atlas Üniversitesi Mütercim Tercümanlık Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Özüm Arzık Erzurumlu’nun yapacağı Webinar’ın panelistleri ise Emekli Büyükelçi Thomas R. Pickering, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Hills & Company, Emekli Büyükelçi John Berry, Başkan, American Australian Association, Prof. Steven David, Lisans Eğitim Direktörü, John Hopkins University, Richard Fontaine, Yönetim Kurulu Başkanı, The Center for a New American Security.

3 Kasım’da sona eren ve oy sayımı boyunca başa baş bir yarışasahne olan ABD Başkanlık seçimleri, beş gün sonra Demokratlarınadayı Joe Biden lehine sonuçlanması ile uluslararası diplomaside yaşanacak değişiklikler, Trump’un seçim sonuçlarına bakışı ve ABD’nintarihi önemde gördüğü seçimde öne çıkan bütün gelişmelerintartışılacağı online seminer 13 Kasım Cuma günü Türkiye İstanbul Atlas Üniversitesi saati ile 17.00’de başlayacak seminere linkten ulaşabilirsiniz.

SEMİNER İÇİN TIKLAYINIZ

TurkishEnglish