YÜKSEK LİSANS KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

Asil Kayıtlar: 08-09-10-11 Şubat 2021

Yedek Kayıtlar: 12 Şubat 2021

YÜKSEK LİSANS KESİN KAYIT EVRAKLARI

¬ Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesinin aslı.
¬ Yabancı ülkelerden alınan diplomalarının YÖK tarafından verilen denklik belgesi.
¬ Mezun olduğu Yüksek Öğrenim Kurumlarından alınmış olan Lisans derslerini ve notlarını gösterir belgenin (transkript) aslı.
¬ ALES sonuç belgesi.
¬ Yabancı Dil Yeterlilik Belgesi
¬ 1 adet fotoğraf
¬ Nüfus cüzdanı
¬ Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi

PROGRAM ÜCRETLERİ

İSTANBUL ATLAS ÜNİVERSİTESİ YÜKSEK LİSANS PROGRAM ÜCRETLERİ
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜProgram TürüProgram Ücreti%5 Peşin
Dil ve Konuşma TerapisiTezli₺26.000₺24.700
Fizyoterapi ve RehabilitasyonTezli₺20.000₺19.000
ErgoterapiTezli₺20.000₺19.000

Not: Programların bilimsel hazırlık ücreti 6.500 TL’dir.

YÜKSEK LİSANS ÖDEME SEÇENEKLERİ

Öğrenci İşleri Biriminden “Öğrenci Numarası” bilgisi alındıktan sonra; Program ücretinin tamamı peşin olarak üç farklı şekilde ödenebilir:

1. Anlaşmalı olduğumuz aşağıda listelenmiş banka hesaplarına EFT veya Havale yoluyla “Öğrenci Adı Soyadı” ve “Öğrenci Numarası” bilgileri açıklama kısmında mutlaka belirtilerek,

HESAP ADIBANKAŞUBE IBAN
    İSTANBUL ATLAS ÜNİVERSİTESİT.İŞ BANKASIKOCAMUSTAFAPAŞATLTR390006400000111050903806
    İSTANBUL ATLAS ÜNİVERSİTESİAKBANKŞİŞLİ TİCARİTLTR120004600781888000162828
    İSTANBUL ATLAS ÜNİVERSİTESİTEBSARIYERTLTR690003200000000082674980
    İSTANBUL ATLAS ÜNİVERSİTESİDENİZBANKSURİÇİTLTR680013400001580989700001
  2. Herhangi bir kredi kartı ile Mali İşler biriminde,

3. Öncesinde 444 34 39/Dahili 1027 ve 1046 iletişim numaralarından Mali İşler Birimi ile irtibata geçilip öğrenci numarası bilgisi görevlilere iletildikten sonra  odeme.atlas.edu.tr  adresinden online olarak kredi kartı ile**

*Program ücretinin tamamını peşin olarak ödeyenlere %5 peşin indirimi uygulanır.

**World, Maximum, Axess, Wings, Bonus, CardFinans, Advantage, Bankkart, Paraf

***Program ücretinin tamamı odeme.atlas.edu.tr adresinden kredi kartı ile taksitli olarak ödenmek istenirse sistem program ücretinin tamamına 7 taksit uygulayacaktır.

Öğrenci İşleri Biriminden “Öğrenci Numarası” bilgisi alındıktan ve program ücretinin %15’i peşinat olarak “A-PEŞİN ÖDEME” seçeneğinde belirtildiği şekillerde ödendikten sonra kalan tutar “kredi kartı” ile iki farklı şekilde ödenebilir:

1. Takside uygun kredi kartları ile Mali İşler biriminde**,

**World, Maximum, Axess, Wings, Bonus, CardFinans, Advantage, Bankkart, Paraf

Öğrenci İşleri Biriminden “Öğrenci Numarası” bilgisi alındıktan ve program ücretinin %15’i peşinat olarak “A-PEŞİN ÖDEME” seçeneğinde belirtildiği şekillerde ödendikten sonra kalan tutar aşağıdaki şekilde KMH sistemi ile taksitlendirilebilir:

Program ücretinin peşinatı ödendikten sonra kalan tutar için Mali İşler biriminden alınacak “Öğrenci Kayıt Formu ve Taksit Sözleşmesi” ile birlikte aşağıda belirtilen Üniversitemizin anlaşmalı olduğu bankalardan birine başvurularak,

• T. İŞ BANKASI
  • TEB