Üniversitemiz Kütüphanesine Prof. Dr. Yüksel Tenekecioğlu'nun ismi verildi

Üniversitemiz Kütüphanesine Prof. Dr. Yüksel Tenekecioğlu'nun ismi verildi

İnsan yaşamını her şeyin üstünde tutan, tüm güç koşullara karşın özveriyle çalışan doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı coşkusunu paylaşmak amacıyla Üniversitemiz Yönetimi sade bir organizasyon ile bir araya geldi.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Bilir’in ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Küçük’ün açılış konuşmalarını yaptığı etkinlik Üniversite Kütüphanesine Mütevelli Heyet Üyesi Prof. Dr. Yüksel Tenekecioğlu’nun isminin verilmesi ile devam etti.

Atlas Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Yusuf Elgörmüş ve Kurucu Rektör Prof. Dr. Batuhan Özay’ın da katıldığı törende duygu dolu anlar yaşandı. Nobel Ödüllü Prof. Dr. Aziz Sancar’ın İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinden sınıf arkadaşı olan Ortopedi ve Tramvatoloji uzmanı Prof. Dr. Tenekecioğlu, öğrencilere hitaben beklentilerinin yüksek olduğunu belirterek ‘Ne kadar çok çalışırsanız, ne kadar çok çaba gösterirseniz ülkemizi o kadar çok muasır medeniyetler seviyesine taşır, yükseltirsiniz, siz talep edeceksiniz, istekli olacaksınız büyükleriniz de size sunacak, hepinize başarılar dilerim’ dedi.

Prof. Dr. Yüksel Tenekecioğlu’nun Üniversiteye armağan ettiği kitapları ile özel bir köşe hazırlandı. Etkinlik temenniler ile son buldu.