Atlas Yaz Okulu Duyurusu

Derslerin Başlaması:05 Temmuz 2021
Derslerin Bitimi:27 Ağustos 2021
Yaz Okulu Not Girişlerinin Son Günü:01 Eylül 2021

Yaz Okulunda Açılacak Dersler için tıklayınız.

¬ 2020-2021 Akademik Yılı Yaz okulu dersleri online (çevrimiçi) yapılacaktır.

¬ Yaz okulu kayıt işlemleri Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden yapılacak olup, derslere kesin kayıt işleminin gerçekleştirilebilmesi için mali kaydın da tamamlanması gerekmektedir.

¬ Yaz okulunda 05 Temmuz – 27 Ağustos 2021 tarihleri arasında 7 haftalık eğitim programı uygulanacaktır.

¬ Üniversitemizde açılmış ders / dersler için başka üniversiteden ders alınmasına izin verilmeyecektir.

¬ Bir yaz döneminde öğrencilerin alacağı derslerin toplamı 9 krediyi geçemez.

¬ Bir dersin kredi başına ücreti 750 TL (KDV Dahil) olarak uygulanacaktır.

¬ Yaz öğretiminde kayıt yaptırılan dersin/derslerin açılmaması halinde öğrencinin ödediği ders ücreti iade edilir.

¬ Diğer yükseköğretim kurumu öğrencilerinin üniversitede yaz öğretiminde ders alabilmesi için, kayıtlı olduğu üniversitenin ilgili biriminden onaylı izin yazısı almış olması ve bu belgeyi başvuru sırasında sisteme yüklemesi gerekmektedir.