• ATLAS ÜNİVERSİTESİ
  • HABERLER

Üniversitemiz, İçişleri Bakanlığı ve AFAD Başkanlığı tarafından desteklenen Ulusal Deprem Araştırma Programında yer alıyor.

Üniversitemiz İçişleri Bakanlığı ve AFAD Başkanlığı tarafından “Ulusal Deprem Araştırma Programı” kapsamında desteklenen UDAP-G-21-63 kodlu “Afet ve Acil Durumlarda Kapalıçarşı İçin Zarar Azaltma ve Güvenli Tahliye Modeli ve Eğitim Modülü Oluşturulması projesinde paydaş olarak yer alacak.

Projede Üniversitemizden Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi İlkay Saraçoğlu araştırmacı olarak görev almaktadır.