• ATLAS ÜNİVERSİTESİ
  • DUYURULAR

Üniversitemizde 2021-2022 yılı güz döneminde eğitim-öğretim faaliyetlerinin yürütülmesine ilişkin aşağıdaki kararlar alınmıştır:

¬ Üniversitemiz yerleşkesine 4 Ekim 2021 tarihinden itibaren tüm personel ve öğrenciler HES kodu ve tam doz aşı kartlarını ibraz ederek girebileceklerdir. Tam doz aşı kartı olmayanlar ise son 72 saat önce yapılmış NEGATİF PCR testlerini beyan edeceklerdir.

¬ Üniversitemiz kapalı mekânlarında maske, mesafe ve temizlik koşulları zorunlu olacak, kapalı alanların havalandırılması konusunda hassasiyet gösterilecektir.

Hayat Eve Sığar

HES kodu ve Aşı Kartı bilgileriniz Kampüs kartlarınız üzerinden giriş-çıkış esnasında sorgulanacaktır. HES kodlarınızı  https://hes.atlas.edu.tr  adresinden Kullanıcı adı ve Kampüs şifreniz ile giriş yaparak ekleyebilirsiniz.