Dr. Kay Toomey Ve Dr. Erin Sundseth Ross ile Beslenme Sorunu Olan Çocukların Değerlendirilmesi ve Tedavisi Paneli

19 Ocak 2022

13:00 -15:00

Atlas Üniversitesi / Vadi Oditoryum

Yemek masasına bir öğretmen olarak oturun.
Sorunu çocuklarda değil, yemekte arayın.

*Dr. Kay Toomey

Toomey & Associates Inc. Başkanı ve STAR Enstitüsü Beslenme Kliniği Klinik Danışmanı Dr. Kay Toomey ve Colorado Denver Üniversitesi Tıp Fakültesi Pediatri Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Erin Sundseth Ross’un sunumuyla gerçekleşecek olan panele davetlisiniz.

Sos Beslenme Yaklaşımı, özellikle 6 ay ve 5 yaş arası çocukların erken tanılanması üzerine yoğunlaşan ve çocuklardaki (0-18 yaş aralığı) beslenme ve büyüme sorunlarının değerlendirilmesi ve terapisi için geliştirilmiş disiplinlerarası bir yaklaşımdır.

Dr. Kay Toomey, yaklaşık 30 yıldır, yeme sorunları olan çocuklarla çalışan bir Pediyatri Psikoloğudur. Şu anda Toomey & Associates Inc. Başkanı ve de STAR Enstitüsü Beslenme Kliniği için Klinik Danışman olarak görevlerini sürdürmektedir.

Dr. Erin Sundseth Ross, Sağlık Hizmetleri Araştırmaları Klinik Bilimler alanında Doktora derecesine sahip bir Dil Konuşma Terapistidir. Yenidoğan yoğun bakım ünitelerinde kullanılan SOFFI Method’unu Dr. Ross geliştirmiştir.

Beslenme güçlüğü olan çocuklarla çalışan pediatrik sağlık çalışanları, özel eğitimciler, akıl ve ruh sağlığı çalışanları, erken dönem bebeklik hemşireleri ve genel hemşireler, pediatri çalışanları, pratisyen hekimler, diyetisyenler, beslenme uzmanları, psikologlar, Ergoterapistler,  Dil ve Konuşma Terapistleri ve bu alanlarda çalışan akademisyen ve eğitim gören öğrenciler katılabilirler.

Program Akışı:

12:45 – 13:00

• Ön Kayıt
  • Bilgilendirme

13:00 – 14:00

• SOS Beslenme Yaklaşımı Nedir?
  • Ailelerin Yaklaşımları ve Yeme Problemlerindeki Etkileri Nelerdir?
  • Amerika Birleşik Devletlerinde Tanı ve Tedavi Aşamalarına Genel Bakış

14:15 – 14:45