Menü

Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eylem Şimşek 2. İletişim Şûrası’na Katıldı

27 Ağustos 2026

İstanbul Atlas Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eylem Şimşek, Ankara’da düzenlenen 2. İletişim Şûrası’na katılım sağladı.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen program, kamu, akademi ve iletişim sektörünün temsilcilerini bir araya getirdi. Şûra kapsamında, iletişim alanındaki güncel gelişmeler, değişen iletişim dinamikleri ve geleceğe yönelik yaklaşımlar ele alındı.

Programda Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Burhanettin Duran tarafından; stratejik iletişim, dijital dönüşüm, kamu diplomasisi ve Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde iletişimin geleceğine ilişkin değerlendirmeler paylaşıldı.

Farklı paydaşların bilgi ve deneyimlerini bir araya getiren 2. İletişim Şûrası, iletişim alanındaki güncel gelişmelerin değerlendirilmesi ve geleceğe yönelik yeni perspektiflerin paylaşılması açısından önemli bir buluşma zemini oluşturdu.

İlginizi Çekebilecek Kayıtlar:

17 Eylül 2026

17 Eylül 2026