Herkes için ile Makine Öğrenmesi

Online Eğitim

2.500 TL

Kontenjan: 50/3

Bu program Nisan ayı içerisinde yapılacak şekilde planlanıyor, iletilecek talepler doğrultusunda tarihler revize edilebilir. Eğitim, her hafta Pazartesi 18.00 - 22.00 saatleri arasında 4 saat olarak yapılacaktır.

Python, makine öğrenmesi alanında sürekli geliştirilen çok geniş bir kütüphane ve araçtır. Bilimsel çalışmalarda en çok tercih edilen dildir. Makine öğrenmesi yapay zekanın bir alt alanıdır ve dünya genelindeki en geniş topluluk ağına sahiptir. Makine öğrenmesiyle analitik model oluşturma otomatikleştirilebilir; sistemler kalıpları oluşturur ve minimum insan müdahalesiyle kararlar alınır. Bu yönüyle de birçok sektörde ihtiyaç duyulmaktadır.

¬ Sınıflandırma (Kategorileri Tahmin Etme)
¬ Regresyon (Sayısal Değerleri Tahmin Etme)
¬ Öğrenicileri Değerlendirme ve Karşılaştırma
¬ Sınıflandırıcıları Değerlendirme
¬ Reggessorleri Değerlendirme
¬ İleri Sınıflandırma Yöntemleri
¬ İleri Reggessor Yöntemleri
¬ Elle Öznitelik Mühendisliği
¬ Hiper Parametreleri Ayarlama ve Pipelinelar
¬ Öğrenicileri Birleştirme
¬ Mühendislerin Öznitelik Çıkardığı Modeller
¬ Alana Özel Öğrenme
¬ Bağlantılar-Uzantılar
¬ Gelecek Yönlendirmeler

Temel istatistik bilgisi bulunan, problem çözmeye ilgili, makine öğrenmede kendini geliştirmek ve gelişen yapay zeka teknolojilerini takip etmek isteyenler için uygun bir eğitimdir.

Bu eğitimle Python dilinin başlangıçtan ileri seviyeye kadar aktarılması, yapay zekanın anlatılması, makine öğrenmesinin teknikleriyle çeşitli uygulamaların gerçekleştirilmesinin öğretilmesi hedeflenmiştir.

İstanbul Atlas Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi eğitimleri için ödeme yaparken aşağıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz;

A-BANKA YOLU İLE ÖDEME

1. Anlaşmalı olduğumuz aşağıdaki banka hesabına EFT veya Havale yoluyla “Ad-Soyad” ve “T.C.Kimlik Numarası” bilgileri açıklama kısmında mutlaka belirtilerek,

HESAP ADIBANKAŞUBE IBAN
İSTANBUL ATLAS ÜNİVERSİTESİT.İŞ BANKASIKOCAMUSTAFAPAŞATLTR390006400000111050903806

B-KREDİ KARTI İLE ÖDEME(1.000 TL’ye Kadar Tek çekim/1.000 TL ve Üstüne 3 Taksit)

1. Mali İşler biriminde*

2. odeme.atlas.edu.tr adresinden, “Ad-Soyad” ve “T.C.Kimlik Numarası” bilgileri açıklama kısmında mutlaka belirtilerek, online olarak kredi kartı ile*

¬ İstanbul Atlas Üniversitesi öğrencilerine %40,

¬ İstanbul Atlas Üniversitesi personeli ve personel yakınına %20,

¬ Grup indirim talepleri için %20,

indirim uygulanacaktır.

Bu eğitimin sonunda "başarı belgesi" verilecektir.

Eğitim Koordinatörü ve Eğitimci
Fatih KOÇAN

Doç.Dr. Fatih KOÇAN

T.C. İstanbul Atlas Üniversitesi
Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı

Kurs programımıza katılmak istiyorsanız hemen yan tarafta bulunan "Ön Başvuru" Formumuzu doldurabilirsiniz.