İletişim Atlası

Başvuru Çağrısı (Erasmus Öğrenim Hareketliliği: 2022-2023 Güz/Bahar Dönemi)

Sevgili Öğrencilerimiz,

2022-2023 Güz/Bahar dönemleri için Erasmus+ Öğrenim hareketliliği başvuruları başlıyor.

2022-2023 Akademik Yılında Erasmus+ öğrenim hareketliliğinden yararlanmak isteyen öğrencilerimiz başvuru sürecini takip etmelidir. Başvurunuzu tamamlamak için rehberi ve web sayfamızdaki https://www.atlas.edu.tr/tr/erasmus açıklamaları dikkatlice okumanız önem taşımaktadır. Web sayfamız üzerinden , Erasmus+ ikili anlaşmalar kısmında biriminize ait öğrenim hareketliliği için anlaşmalı üniversite listesini bulabilirsiniz.

Başvuru Başlangıç: 1 Mayıs 2022 (8:30)

Başvuru Bitiş: 15 Mayıs 2022 (17:00)

Atlas İngilizce Yeterlik Sınavı: 17 Mayıs 2022

Başvuru adımları için;

1. Üniversite web sitesindeki Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği bilgilerinin okunması,

2. Anlaşmalar listesinin dikkatlice incelenmesi,

3. Başvuru formunu ve gerekli dokümanları doldurulması, imzalanması ve taratılması,

4. erasmus@atlas.edu.tr adresine diğer maillerle karışmaması için “Erasmus+ KA131 STU OUT Başvuru Formu” konulu bir e-mail gönderilmesi.

5. Duyuruları sıkça kontrol edilmesi gereklidir.

İyi şanslar dileriz.

Erasmus+ Koordinatörlüğü