İletişim Atlası

İstanbul Atlas Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerini insanların geleceğini ilgilendirecek araştırmalara hazırlıyor.

Tıp Fakültesi öğrencilerimiz araştırma laboratuvarında ilk uygulama derslerine başladı.

Pandemi koşulları göz önünde bulundurularak, hijyen ve mesafe tedbirleri ile Tıp Fakültesi 1. Sınıf öğrencilerimiz Tıbbi Genetik Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Emre Tepeli başkanlığında Genetik Tanı Laboratuvarında uygulama eğitimlerine başladı.

Uygulama ve araştırma modeli ile bilgi ve becerilerin kazanılması hedeflenen bu derslerde öğrencilerimiz hastalıkların genetik tanı ve ayırt edici tedavi yöntemlerini tanıma fırsatı bulacak. Çalışmaya katılan öğrencilerimiz modern tıbbın önemli bir bilim alanı olan ‘Genetik Tanı Yöntemleri’ne giriş yapmış oldular.

Öğrencilerimizin ileri mesleki yaşantılarını şekillendirecek olan uygulamalı eğitimlerimiz guruplar halinde verilmeye devam edecek.