İletişim Atlası

Sektör Temsilcileri ve Öğrenciler Bir Araya Geldi

Atlas Üniversitesi Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen Kariyer Atlası, Atlas Üniversitesi Öğrencileri ile sektör profesyonellerini bir araya getirdi. Atlas Üniversitesi Vadi Kampüs’te gerçekleşen kariyer günleri etkinliğinde farklı sektörlerin kurumsal temsilcileri, öğrencilere kendi sektörleri konusunda bilgiler sunup, iş ve staj olanakları hakkında bilgi aktarımında bulundular.

40 firmanın yer aldığı etkinlikte kurulan stantların yanı sıra seminer ve söyleşilerle öğrencilere kariyer tavsiyelerinde de bulunuldu. Etkinlik söyleşileri kapsamında Aselsan Kurumsal Yönetim Genel Müdür Yardımcısı Hakan Karataş, İstanbul Optisyen ve Gözlükçüler Odası Başkanı Ayhan Demircan, Poligon Mühendislik'ten Oğulcan Avcıoğlu, Novax'dan, Emre Doğan, İş-Kur'dan Kübra Genç ve Archem'den Dr. Salih Uca, Atlas Üniversitesi Öğrencileriyle deneyim ve bilgilerini paylaştı.