İletişim Atlası

Medikal Sensör Çözümleri sunumu Vadi Kampüste gerçekleşti

İstanbul Atlas Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesinin önderliğinde düzenlenen “Medikal Sensör Çözümleri” konulu etkinlik 9 Mart’ta Vadi Kampüsü Oditoryumunda gerçekleşti.

Etkinliği düzenleyen Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi İlkay Saraçoğlu’nun açılış konuşmasının ardından Amphenol Firmasından Teknik İş Geliştirme Müdürü Sayın Deniz Dinler’in sunumuyla etkinlik devam etmişti. Deniz Dinler, dünyanın en büyük bağlantı elemanları üreticilerinden olan Amphenol firmasının medikal alanda sunduğu sensör çözümlerini, çeşitlerini ve uygulama alanlarını anlattı. Sensörlerin teknik yapısı ve özellikleri hakkında bilgiler veren Dinler sensörlerin tasarımı ve Ar-Ge çalışmaları için multidisipliner çalışmalara önem verilmesi gerektiği vurguladı.

Etkinliği Atlas Üniversitesi YouTube kanalımızdan izleyebilirsiniz.