İletişim Atlası

Minimal İnvaziv Dikişsiz Aort Kapak Replasmanı

Atlas Üniversitesi Medicine Hospital bünyesinde Prof. Dr. Batuhan Özay önderliğinde, Op. Dr. Süleymen Tanrıverdi ve Op. Dr. Zeki Kılıç’tan oluşan Kalp Damar Cerrahisi ekibimiz minimal invaziv dikişsiz aort kapak replasmanını başarıyla uygulamaktadır. Ameliyat ve hastanede yatış sürelerini azalltan ve komplikasyon süresini en aza indiren bu yöntem ile hastalarımız başarılı şekilde opereedilmektedir. Sadece belirli işlemlerde değil, tüm Kalp ve Damar Cerrahisi tedavilerindeki güncel yaklaşım ve minimal invaziv yöntemler takip edilmekte, hastalarımıza başarıyla uygulanmaktadır.

Atlas Üniversitesi Medicine Hospital bünyesinde Prof. Dr. Batuhan Özay önderliğinde, Op. Dr. Süleymen Tanrıverdi ve Op. Dr. Zeki Kılıç’tan oluşan Kalp Damar Cerrahisi ekibimiz dünyada nadir karşılaşılan, riskli operasyonları da başarılı bir şekilde gerçekleştirmektedir. 27 yaşında Takayasu arterit’i tanılı hastamızda her iki karotis(şah damarı) damarında ciddi darlık bulunmaktaydı. Ciddi denge ve baş dönme şikayetleri bulunan ve felç(inme) riskine sahip hastamız başarılı aorta-bikarotid bypass operasyonundan sonra sağlığına kavuştu. Atlas Üniversitesi Medicine Hospital’de bunun gibi Kalp ve Damar Cerrahisinde nadir ve riskli ameliyatlar dünya ortalamalarının altında riskle, başarılı şekilde yapılmaktadır.