TÜBİTAK'ta En Fazla Projesi Kabul Edilen Üniversiteler Arasındayız

2021/2. dönem,TÜBİTAK 2209 A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programına Atlas Üniversitesi olarak yaptığımız 85 proje başvurusundan, 43 tanesi  desteklenmeye hak kazanmıştır.Üniversitemiz,başvuru yaptığı proje sayısına göre, % 50'nin üstünde destek sağlayarak, geçen yılki  başarılı çıkışını, gerek proje sayısı ve gerekse başarı oranı olarak arttırmıştır. Bu sonuca göre Atlas Üniversitesi ; tüm üniversiteler içinde en fazla projesi kabul edilen üniversiteler sıralamasında 27.sırada,vakıf üniversiteleri sıralamasında ise 4.sırada yer alarak önemli bir başarıya imza atmıştır.

Bu başarıda bize hedef gösteren Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa KÜÇÜK'e; sürecin tüm aşamalarında desteğini esirgemeyen Sayın Rektör Yrd. Prof. Dr. Engin GÜLAL'a; tanıtım, eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerinde destek olan Dr. Öğr. Üyesi Hasan KAHRAMAN’a; bu birbirinden eşsiz projelere Danışmanlık yapan özverili değerli Atlas Üniversitesi Akademisyenlerine ve en önemlisi bu projeleri hazırlayan, başarının gerçek sahibi olan Atlas Üniversitesi öğrencilerine ayrı ayrı teşekkür ederiz.