Diş Hekimliği Fakültesi Hastanemiz Açıldı

1 Şubat 2024

Fakülte hastanemiz son teknoloji cihazları ve uzman hekimleri ile hizmete açıldı.

Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi, 2300 m2’lik alanda 3 katlı modern binasında sizlere üst düzey diş sağlığı hizmeti sunuyor. Hasta odaklı yaklaşımı, uzman hekim kadrosu ve güler yüzlü personeliyle İstanbul’un kalbinde hizmet veren hastanemizde sizleri ağırlamaktan gurur duyuyoruz.

9 farklı anabilim dalında hizmet veren hastanemiz, Ağız Diş ve Çene Cerrahisi, Ortodonti, Pedodonti gibi alanlarda uzmanlaşmış hekimleriyle öne çıkıyor. Çocuk hastalarımıza özel uygulamalar ve huzur dolu tedavi süreçleriyle ağız ve diş sağlığına yeni bir bakış açısı getiriyoruz. İleri teknoloji ile donatılmış hastanemizde, 24 üniteli muayene alanında dental tomografi, panoromik ve sefalometrik röntgen cihazları ile 7’den 70’e herkese kapsamlı hizmet sunuyoruz.

Atlas Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nin akademik gücünden faydalanarak, sürekli yenilenen teknolojik altyapımızla öğrencilerimize deneyim kazandırıyor, hem hastalarımız hem de personelimiz için sağlık ve memnuniyeti ön planda tutuyoruz.

Sosyal sorumluluk bilinciyle, ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki gençlere yönelik ağız ve diş sağlığı taramaları ile topluma katkı sağlıyoruz.

İstanbul Atlas Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hastanesi, Kağıthane’de merkezi konumuyla hizmetinizde!
Randevu almak ve detaylı bilgi için bizi arayın.

İlginizi Çekebilecek Kayıtlar:

26 Nisan 2024