Dr. Öğretim Üyesi Merve Atasoy, “Our Glocal Shakespeare” Etkinliğine Katıldı

7 Mayıs 2024

İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümümüzden Dr. Öğr. Üyesi Merve Atasoy İstanbul Bilgi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü ve "Turkish Shakespeare Project" tarafından ortaklaşa düzenlenen "Our Glocal Shakespeare: Intercultural Encounters with the Bard" etkinliğine konuşmacı olarak katıldı.

William Shakespeare’in Nisan 2024’teki 460. doğum yıl dönümünde İstanbul Bilgi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü ve “Turkish Shakespeare Project”  tarafından ortaklaşa olarak düzenlenen ve 19-20 Nisan 2024’te Santral Kampüsü’nde gerçekleşen konferansta Dr. Merve Atasoy “Spectatorship and Public Responsibility for Testimony in Kaan Müjdeci’s Miniseries Hamlet (2021)” başlıklı bildirisini sundu.

17 Mayıs 2024

15/05/2024 09:00