Dünyanın Önde Gelen Ses Terapisi Uzmanları Üniversitemizde Eğitim Verecek

5 Mart 2024

"Lessac-Madsen Rezonant Ses Terapisi ve Sesle Macera Yolculuğu Workshop” başlıklı program kapsamında ses terapisi alanında dünya çapında tanınan Delaware Üniversitesi’nden Dr. Katherine Verdolini Abbout bu alanda çalışan profesyonellere beş gün sürecek eğitim verecek.

15-19 Nisan 2024 tarihleri arasında “Lessac-Madsen Rezonant Ses Terapisi ve Sesle Macera Yolculuğu Workshop” başlıklı bir eğitim düzenliyoruz.

Dünya çapında ses terapisi alanındaki çalışmalarıyla tanınan ABD’deki Delaware Üniversitesi’nden Dr. Katherine Verdolini Abbout bu alandaki sağlık profesyonelleriyle beş gün sürecek eğitimlerde buluşacak.

Sistematik ses terapisi programında katılımcılar, ses terapisini biyomekanik, biyolojik, motor öğrenme ve hasta uyumu perspektiflerinden anlayacak, tartışacak ve uygulama olanağına sahip olacak. Kurs kanıta dayalı uygulamanın yanı sıra terapötik süreçte sezgi ve yaratıcılıktan yararlanmanın bilimsel temellerini de kapsayacak.

Genel katılıma açık şekilde gerçekleştirilecek beş günlük program toplamda sekiz seans süren terapi programının her bir seansını ve yönergelerini uygulamalı olarak içerecek. Eğitim boyunca katılımcılara simultane çeviri desteği verilecek.

Sesle Macera Yolculuğu (SMY): Bu program, pediatrik ses terapisinin geleneksel modellerinden önemli derecede ayrılmaktadır. Programın nihai hedefi, çocukları güvenli bir şekilde yüksek sesle (gerektiğinde) konuşabilme becerileri konusunda eğitmektedir. Skinnerian pekiştirme modelinin önerdiği ölçülü ve dikkatli ses kullanımı ile ödüllendirmeye odaklanırken, SMY, bu yaklaşımdan faydalanmakla beraber yüksek ses kullanımını da kapsamaktadır. Programın tüm seansları adım adım uygulamalı ele alınmaktadır.

İlginizi Çekebilecek Kayıtlar:

26 Nisan 2024