Maastricht Üniversitesi ile İyi Niyet Mektubu İmzaladık

31 Ocak 2024

Uluslararasılaşma stratejimiz kapsamında attığımız adımlara bir yenisini ekledik. Prof. Dr. Ersoy Kocabıçak eşliğinde Maastricht Üniversitesi Beyin ve Sinir Merkezi Direktörü Prof. Dr. Yasin Temel, Nöromodülasyon Araştırma Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Jahanshahianvar ve Nöroşirurji Araştırma Öğretim Üyesi Govert Hoogland üniversitemizde Mütevelli Heyet Başkanımız Dr Yusuf Elgörmüş, Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Engin Gülal ile gerçekleştirdikleri ikili görüşmeler sonrasında Tıp Fakültemizden akademisyenlerle buluştu. Gerçekleşen toplantılarda Nörobilim ve Nöromodülasyon branşlarında ortak düzenlenecek Yüksek Lisans ve Doktora programlarının içerikleri, akademisyen ve öğrenci değişim programları planlamaları ve araştırma alanlarında yapılacak projeler detaylandırıldı. Ayrıca Erasmus+ anlaşmaları ile ilgili iş birliği yapılması kararlaştırıldı.  Üniversitemizin laboratuvarları başta olmak üzere gerçekleşen kampüs turu sonrasında Mütevelli Heyet Başkanımızla Prof. Dr. Yasin Temel MoU (İyi Niyet Mektubu) imzaladı.

26 Nisan 2024

24 Nisan 2024