New Jersey Centenary Üniversitesi ile İyi Niyet Mektubu İmzaladık

15 Şubat 2024

Mütevelli Heyeti Başkanımız Dr. Yusuf Elgörmüş, Uluslararası İlişkiler Direktörü Metin Aşçıoğlu ve Prof. Dr. Necati Sözüöz ile birlikte ABD New Jersey'deki Centenary Üniversitesi'ne ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette önemli bir adım hayata geçirildi ve Centenary Üniversitesi Başkanı Profesör Dale G. Caldwell ile MoU imzalandı. 2024-2025 akademik yılı için imzalanan MoU ortaklık anlaşmasıyla hazırlık sınıfı öğrencilerimiz eğitimlerinin bir kısmını üniversitemizde, bir kısmını ise New Jersey’deki Centenary Üniversitesi’nde alabilecekler. İşletme, Bilgisayar Mühendisliği ve Hemşirelik bölümlerinde ortak diploma programları ile uluslararası deneyimlerini güçlendirecek, ayrıca yaz aylarında düzenlenecek kültür programlarıyla kültürel vizyonlarını geliştirme imkanı bulacaklar.

26 Nisan 2024

24 Nisan 2024