Prof. Dr. Levent Sevgi’nin Elektromanyetik Mühendislikte Gelecek Nesil Eğitimi Konferansı

12 Şubat 2024

Prof. Dr. Levent Sevgi, 27-28 Şubat 2024 tarihlerinde Virginia Commonwealth Üniversitesi'ni ziyaret ederek, "Mühendislik Elektromanyetiğinden Elektromanyetik Mühendisliğine Geçişte Gelecek Nesillerin Eğitimi" konulu bir konferans verecek.

Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi, IEEE AP Topluluğu 2020-2023 Seçkin Konuşmacısı ve aynı topluluğun 2024 – 2027 Seçkin Konuşmacı Komitesi Başkanı Prof. Dr. Levent Sevgi 27-28 Şubat 2024 tarihlerinde ABD’de Richmond’da bulunana Stratejik İş birliği ortağımız Virginia Commonwealth Üniversitesini (VCU) ziyaret edecek ve “Mühendislik Elektromanyetiğinden Elektromanyetik Mühendisliğine geçişte Gelecek Nesillerin Eğitimi” başlıklı bir konferans verecek.

Prof. Sevgi ayrıca VCU Mühendislik Fakültesi yönetimi ile öğrenci ve genç araştırıcı değişimi dahil diğer ikili iş birliği olanaklarını da görüşecek.

İlginizi Çekebilecek Kayıtlar:

24 Şubat 2024