Bilgisayar Mühendisliği Doktora Programı (İngilizce)

İngilizce
İstanbul Atlas Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) Doktora programının amacı; doktora öğrencilerine gerekli altyapıyı sağlayarak onların birer uzman ve/veya araştırmacı olmasını sağlamaktır.

Bu uzmanlar ileride ileri teknoloji bilgisi gerektiren şirketlerde, araştırma enstitülerinde ve akademide istihdam edileceklerdir. İlaveten, doktora eğitimde öğrenilen ileri konular lisans ve yüksek lisans programına yansıyarak bu lisans ve yüksek lisans programlarının da güncel kalmasını sağlayacaktır.

Doktora programının bir faydası da öğrenci kaynağını kullanarak öğretim üyeleri proje çalışmaları, yayın yapabilme ve patent alma gibi icraatları yerine getirebileceklerdir. Öğretim üyelerinin kendilerini akademik olarak geliştirebilmeleri için bu programa kaydolacak nitelikli öğrencilere ihtiyacı vardır. Programın varlığına hem uzman, araştırmacı, AR-GE firmaları kurabilen, AR-GE firmalarında çalışabilen ve akademik kariyer tercih eden öğrencileri yetiştirmek açısından hem de öğretim üyelerinin akademik gelişimlerini sağlayabilmek açısından ihtiyaç vardır.

Bilgisayar Mühendisliği Doktora Programı (İngilizce) Öğretim ÜyesiBilgisayar Mühendisliği Ana Bilim Dalı BaşkanıBilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi

Bilgisayar Mühendisliği Doktora Programı (İngilizce) Öğretim ÜyesiBilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi

Vedat COŞKUN

Bilgi Teknolojileri Yüksek Lisans Programı (İngilizce) Öğretim ÜyesiYazılım Mühendisliği Bölümü (İngilizce) Öğretim Üyesi