Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans Programı

İngilizce
Atlas Üniversitesi olarak, bilgisayar mühendisliği alanındaki dinamik değişimlere ayak uyduracak yenilikçi düşünürlerin ve problem çözücülerin yetişmesine odaklanmış bulunmaktayız.

Lisansüstü eğitimimiz, öğrencilere bugünün hızla değişen teknoloji ortamında başarıya giden yolu sağlayacak ileri düzey kavramların kapsamlı bir anlayışını, son teknolojiyi ve pratik becerileri sunmayı amaçlamaktadır.

Neden Atlas Üniversitesi’ni Seçmelisiniz?

1. Akademik Mükemmellik: Fakülte üyelerimiz, kendi alanlarında tanınmış uzmanlardır ve öğrencilere en üst düzey eğitimi ve rehberliği sağlamaya adanmışlardır. Son teknoloji tesis ve kaynaklara erişim imkanıyla öğrenciler, endüstride ve akademide liderlik rollerinde başarılı olmaları için gerekli olan sıkı akademik dersleri ve uygulamalı araştırma projelerini içeren bir programa katılırlar.
  2. Disiplinlerarası Yaklaşım: Bilgisayar mühendisliğinin disiplinlerarası doğasını tanıyan programımız, bilgisayar bilimi, elektrik mühendisliği, matematik ve diğer ilgili disiplinlerden prensipleri entegre eder. Bu bütünsel yaklaşım, öğrencilere geniş bir beceri seti kazandırır ve çeşitli perspektiflerden karmaşık sorunlara yaklaşma yeteneği kazandırır.
  3. Endüstri Bağlantıları: Atlas Üniversitesi, teknoloji sektöründeki önde gelen şirketler ve kuruluşlarla güçlü ortaklıklar sürdürmektedir. Bu bağlantılar, öğrencilere staj, işbirliği deneyimleri ve ağ etkinlikleri gibi fırsatlar sunar. Bu bağlantılar, mezuniyet sonrası kariyer ilerlemesi için değerli bir endüstriye maruz kalma sağlar.
  4. Esnek Müfredat: İlgilendiğiniz alan yapay zeka, siber güvenlik, yazılım mühendisliği veya başka bir uzmanlık alanı olursa olsun, programımız, hedeflerinize ve amaçlarınıza göre akademik yolculuğunuzu şekillendirmeniz için çeşitli seçmeli dersler ve araştırma fırsatları sunar.
  5. Küresel Bakış Açısı: Dünya çapında çeşitli arka planları ve kültürleri temsil eden bir öğrenci kitlesiyle, Atlas Üniversitesi kültürel alışverişi, işbirliğini ve küresel farkındalığı teşvik eden zengin bir öğrenme ortamı sunar. Öğrenciler uluslararası bakış açıları hakkında değerli görüşler elde eder ve bugünün bağlantılı dünyasında başarı için gerekli olan kültürlerarası iletişim becerilerini geliştirirler.

Kabul Koşulları:

• Tanınmış bir kurumdan bilgisayar mühendisliği, bilgisayar bilimi, elektrik mühendisliği veya ilgili bir alanda lisans derecesi.
  • Minimum GPA gereksinimleri (detaylar değişebilir).
  • Yabancı dil olarak İngilizce gereksinimleri (örneğin, TOEFL, IELTS) İngilizce dili ana dili olmayanlar için.
  • Belirtilen diğer başvuru materyalleri, öneri mektupları, amaç beyanı vb.

Atlas Üniversitesi’ne Katılın:

Heyecan verici bir akademik yolculuğa çıkın ve Atlas Üniversitesi’nden Bilgisayar Mühendisliği alanında yüksek lisans derecesi alarak kariyer fırsatlarınızı yükseltin. Yeni ufuklara yönelin, endüstri liderleriyle işbirliği yapın ve teknolojik yeniliklerin arkasındaki güç olun. Şimdi başvurun ve potansiyelinizi Atlas’ta keşfedin!

Daha fazla bilgi için ve başvuru sürecinizi başlatmak için web sitemizi ziyaret edin veya başvuru ofisimizle bugün iletişime geçin.

Rektör Vekili

Vedat COŞKUN

Bilgi Teknolojileri Yüksek Lisans Programı (İngilizce) Öğretim ÜyesiYazılım Mühendisliği Bölümü (İngilizce) Öğretim Üyesi

Prof. Dr.