Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans Programı (İngilizce)

İngilizce
Atlas Üniversitesi olarak, dinamik bilgisayar mühendisliği alanında yeni nesil yenilikçi düşünürleri ve problem çözücüleri yetiştirmeye kendimizi adadık.

Programımız, öğrencilere günümüzün hızla gelişen teknolojik ortamında başarılı olmak için gerekli olan gelişmiş kavramlar, en son teknolojiler ve pratik beceriler konusunda kapsamlı bir anlayış sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Yüksek Lisans Dereceniz için Neden Atlas Üniversitesi’ni Seçmelisiniz?

1. Akademik Mükemmellik: Öğretim üyelerimiz, kendi alanlarında tanınmış uzmanlardır ve kendilerini öğrencilere en üst düzey eğitim ve mentorluk sağlamaya adamıştır. En son teknolojiye sahip tesislere ve kaynaklara erişim sayesinde öğrenciler, kendilerini endüstri ve akademideki liderlik rollerine hazırlayan sıkı akademik kurslara ve uygulamalı araştırma projelerine katılırlar.
2. Disiplinlerarası Yaklaşım: Bilgisayar mühendisliğinin disiplinler arası doğasını kabul eden programımız, bilgisayar bilimi, elektrik mühendisliği, matematik ve diğer ilgili disiplinlerden gelen ilkeleri birleştirir. Bu bütünsel yaklaşım, öğrencilere geniş bir beceri seti ve karmaşık zorluklarla birden fazla perspektiften başa çıkma yeteneği kazandırır.
3. Endüstri Bağlantıları: Atlas Üniversitesi, teknoloji sektörünün önde gelen şirket ve kuruluşlarıyla güçlü ortaklıklar kurarak öğrencilere staj, ortak deneyimler ve ağ oluşturma etkinlikleri için fırsatlar sunar. Bu bağlantılar, değerli sektör deneyimlerini kolaylaştırır ve mezuniyet sonrasında kariyer gelişiminin önünü açar.
4. Esnek Müfredat: İlgi alanlarınız ister yapay zeka, siber güvenlik, yazılım mühendisliği veya başka bir uzmanlık alanında olsun, programımız akademik yolculuğunuzu hedeflerinize ve isteklerinize göre uyarlamak için çeşitli seçmeli dersler ve araştırma fırsatları sunar.
5. Küresel Perspektif: Dünyanın dört bir yanından farklı geçmişleri ve kültürleri temsil eden çok çeşitli öğrenci topluluğuyla Atlas Üniversitesi, kültürel alışverişi, işbirliğini ve küresel farkındalığı teşvik eden zengin bir öğrenme ortamını teşvik eder. Öğrenciler uluslararası perspektiflere dair paha biçilmez bilgiler kazanır ve günümüzün birbirine bağlı dünyasında başarı için gerekli olan kültürler arası iletişim becerilerini geliştirirler.

Kabul şartları:

– Tanınmış bir kurumdan bilgisayar mühendisliği, bilgisayar bilimi, elektrik mühendisliği veya ilgili bir alanda lisans derecesi.
– Minimum GPA gereklilikleri (özellikler değişiklik gösterebilir).
– Anadili İngilizce olmayanlar için İngilizce yeterlilik sınavı puanları (örneğin, TOEFL, IELTS).
– Belirtildiği şekilde tavsiye mektupları, amaç beyanı ve diğer uygulama materyalleri.

Atlas Üniversitesi’nde Bize Katılın:
Heyecan verici bir akademik yolculuğa çıkın ve Atlas Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği alanında yüksek lisans derecesi ile kariyer olanaklarınızı yükseltin. Yeni sınırları keşfedin, sektör liderleriyle işbirliği yapın ve teknolojik yeniliğin arkasındaki itici güç olun. Hemen başvurun ve Atlas’taki potansiyelinizi ortaya çıkarın!
Daha fazla bilgi almak ve başvuru sürecinizi başlatmak için web sitemizi ziyaret edin veya bugün kabul ofisimizle iletişime geçin.

Bilgisayar Mühendisliği Doktora Programı (İngilizce) Öğretim ÜyesiBilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi

Bilgisayar Mühendisliği Doktora Programı (İngilizce) Öğretim ÜyesiBilgisayar Mühendisliği Ana Bilim Dalı BaşkanıBilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi

Vedat COŞKUN

Bilgi Teknolojileri Yüksek Lisans Programı (İngilizce) Öğretim ÜyesiYazılım Mühendisliği Bölümü (İngilizce) Öğretim Üyesi